contact confectii fier forjat La Forja, Cluj Napoca

 
Confectii fier forjat
Balcoane si balustrade
Garduri si porti fier forjat
Mobilier fier forjat
Copertine fier forjat
Pentru informatii complete despre serviciile si produsele oferite de compania LaForja va rugam sa accesati pagina web oficiala a companiei la adresa www.laforja.ro
 
confectii fier forjat, adresa La Forja, mesaj contact
LaForja Artistic

Contactati La Forja pentru mai multe inforrmatii

Head office LaForja:

Str. Campina nr. 62-64, Cluj-Napoca, Romania

Show room LaForja:

Str. Campina nr. 63, Cluj-Napoca, Romania
Tel: 0364 405934 ;
Fax: 0364 405934

Managing Director
Marcel Hirlea
0725 699 289
LaForja Cluj Napoca
Pentru informatii detaliate despre produsele si serviciile companiei LaForja Cluj Napoca va rugam sa competati si sa trimiteti umatorul formular.Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Nume *:
Prenume*:
Companie:
Oras *:
Telefon :
Fax :
E-mail *:
Mesaj *:
NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice,S.C LaForja S.R.L., proprietarul acestui website, va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului web oferit.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
confectii fier forjat
Harta site Pagina clientului Contact Termeni de utilizare